Jak działa „Zakończ połączenie”?
Rozłącza rozmowę w tym miejscu. Możesz dołączyć obsługiwane działania po rozłączeniu, na przykład wysłanie wiadomości SMS lub powiadomienie systemu zewnętrznego.
Wykorzystaj tę akcję jako jednoznaczny koniec wybranej ścieżki, na przykład po odczytaniu informacji. Dalsze czynności po rozłączeniu służą obsłudze danych i powiadomień, a nie ponownemu odtwarzaniu treści rozłączonemu rozmówcy. Jeżeli czynności końcowe mają obejmować także rozłączenie z inicjatywy rozmówcy na wcześniejszym etapie, zaplanuj wcześniej blok ustawiający działania po rozłączeniu.