Jak działa „Sygnał zajętości i zakończenie”?
Sygnalizuje zajętość i kończy połączenie w wybranej gałęzi scenariusza.
Może stanowić końcową reakcję wybranej gałęzi, gdy nie chcesz wykonywać następnego przekierowania ani odtwarzać dodatkowego komunikatu. W odróżnieniu od sprawdzania wyniku połączenia ten blok sam sygnalizuje zajętość; nie bada statusu wcześniejszej próby.